AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıya isim yazmak

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak yokluk içine gireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, nazara geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı yaratabilir veya strese neden olabilirler.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak hayırlı haberler getireceğine, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında toprağa isim yazmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir