AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak her istediğini elde edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, borçlarının kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuma isim yazmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında isim yazdığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir