AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya isim yazmak

Kahve falında tahtaya isim yazmak

Kahve falında tahtaya isim yazmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında tahtaya isim yazmak gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tahtaya isim yazmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deftere isim yazmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıda isim yazmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak kazanç ve kar getireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, mali gücünü yitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir