AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma isim yazmak

Kahve falında kuma isim yazmak

Kahve falında kuma isim yazmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında kuma isim yazmak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kuma isim yazmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında kuma yazı yazmak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuma saklanmak sıkıntıların azalacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında üstüne kuma getirmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kuma batmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir