AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hasta ve zor geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutluluğu yakalayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, onların güvenini sarsacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak çok büyük mutluluklar tadacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak gelişim içine gireceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında eline isim yazmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deftere isim yazmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir