AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak geçiminin zor hale geleceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, dertlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında taşa isim yazmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuma isim yazmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir