AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kazancın her daim artacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak parasının ve malının çoğalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne isim yazmak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak en büyük acılarının dineceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir