AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak alım zorluğu yaşamayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin buketi tutmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, parasal durumun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında gelinin elini tutmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin elinden tutmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin çiçeği almak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin çiçeği atmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir