AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin elinden tutmak

Kahve falında gelinin elinden tutmak

Kahve falında gelinin elinden tutmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Kahve falında gelinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında gelinin elinden tutmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinden tutmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın elinden tutmak birçok engelin aşılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının elinden tutmak geçiminin zorlaşacağına, mutluluğunun katlanacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin elinden tutmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun elinden tutmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini elinden tutmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir