AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin buketi tutmak

Kahve falında gelin buketi tutmak

Kahve falında gelin buketi tutmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir adım atılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin buketi tutmak gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gelin buketi tutmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin buketi görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiçek buketi görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buket kırmızı gül görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya buketi görmek rahat nefes almaya başlayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında birinden buket çiçek almak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Kahve falında renkli çiçek buketi görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, insanların güvenini kazanacağına delalettir.

Kahve falında gül buketi görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir