AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin elini tutmak

Kahve falında gelinin elini tutmak

Kahve falında gelinin elini tutmak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, zenginlik kazanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Kahve falında gelinin elini tutmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kazancın artmasına rivayet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin elinden tutmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, yakın çevresine fikir danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin buketi tutmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında gelin olup el öpmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir