AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak gelirinin de garanti altında olacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, tamamlanmadan kalacağına inanılır.

Kahve falında gelinin elinden tutmak bir ortaklık kurulacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin buketi tutmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gelinin elini tutmak başarısının azalacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinden çiçek almak zor durumda bırakacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinin çiçeğini görmek kapanan kapıların açılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir