AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin çiçeği kapmak

Kahve falında gelin çiçeği kapmak

Kahve falında gelin çiçeği kapmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulur.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak aile işlerinin başına geçeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastalık kapmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin çiçeği görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinden çiçek almak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği almak aileyle iş yapmayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir