AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin çiçeği almak

Kahve falında gelin çiçeği almak

Kahve falında gelin çiçeği almak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında gelin çiçeği almak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hırpalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelin çiçeği görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gelinden çiçek almak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak işlerinin sarpa saracağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında gelinin çiçeğini görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin çiçeğini almak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, artık daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir