AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin çiçeği atmak

Kahve falında gelin çiçeği atmak

Kahve falında gelin çiçeği atmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında gelin çiçeği atmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında gelin çiçeği atmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında gelinden çiçek almak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak her anlamda feraha kavuşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında geline çiçek vermek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir