AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline altın takmak

Kahve falında geline altın takmak

Kahve falında geline altın takmak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hem yıpranacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında geline altın takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Kahve falında geline altın bilezik takmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde geline altın takmak büyük kazanç sağlanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalettir.

Kahve falında gelinine altın takmak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında geline altın kolye takmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına yorulur.

Kahve falında geline altın takmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline duvak takmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında geline takı takmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin tacı takmak şansının ve bahtının açılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir