AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin tacı takmak

Kahve falında gelin tacı takmak

Kahve falında gelin tacı takmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin tacı takmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında gelin tacı takmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı almak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında gelin tacı görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı giymek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine taç takmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, azalacağına inanılır.

Kahve falında başına yeşil taç takmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inci taç takmak hayırlı haberler getireceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir