AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline duvak takmak

Kahve falında geline duvak takmak

Kahve falında geline duvak takmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kısmetin açılacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geline duvak takmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında geline duvak takmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı takmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin duvağı görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin duvağı almak dünya malı edineceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Kahve falında duvaksız gelin olmak her anlamda feraha kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir