AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline takı takmak

Kahve falında geline takı takmak

Kahve falında geline takı takmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kara kara düşüneceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geline takı takmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Kahve falında geline takı takmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında altın takılı gelin görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın takılar takmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın takı takmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında başkasına takı takmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın takı seti takmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah takı takmak makam ve söz sahibi olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir