AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinine altın takmak

Kahve falında gelinine altın takmak

Kahve falında gelinine altın takmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işinden evine gidip geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin kazancının artacağına, kazancının düşeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında gelinine altın takmak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında düğünde geline altın takmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında gelinine altın takmak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet etmektedir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulur.

Kahve falında geline altın takmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında geline inci takmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında gelin duvağı takmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında geline küpe takmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir