AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde geline altın takmak

Kahve falında düğünde geline altın takmak

Kahve falında düğünde geline altın takmak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hile ile mal elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına inanılır.

Kahve falında düğünde geline altın takmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında düğünde geline altın takmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında geline altın kolye takmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinine altın takmak günahlarının affedileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geline altın takmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde altın takmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir