AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline altın kolye takmak

Kahve falında geline altın kolye takmak

Kahve falında geline altın kolye takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, düşmanların barışacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, helal rızık elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında geline altın kolye takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak yürek yakan biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında birine altın kolye takmak maddi zararın büyük olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında altın kolyeler takmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye takmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir