AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa isim yazmak

Kahve falında taşa isim yazmak

Kahve falında taşa isim yazmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çözüm yolları bulamayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, kafasını toparlayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşa isim yazmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşa isim yazmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında deftere isim yazmak çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline isim yazmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ağaca isim yazmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa isim yazmak hataların düzeltileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında duvara isim yazmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir