AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelen misafiri istememek

Kahve falında gelen misafiri istememek

Kahve falında gelen misafiri istememek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında gelen misafiri istememek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Kahve falında gelen misafiri istememek cesaret gerektiren işlere gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek rahata erileceğine, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gelen görücüyü istememek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir