AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelen misafire kapı açmamak

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında misafire kapı açmamak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak hataların düzeltileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak her işi ile daha çok ses getireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelen misafiri istememek husumetlerin başgöstereceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir