AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek aile huzurunuzun bozulacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak rekabet edebilme gücünün artacağına, yoksul için zenginliğe alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek ekmeğinin bereketleneceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen akraba görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevindirici şeyler duymaya alamet eder.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir