AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelen görücüyü istememek

Kahve falında gelen görücüyü istememek

Kahve falında gelen görücüyü istememek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, büyük atılımların yapılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Kahve falında gelen görücüyü istememek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında gelen görücüyü istememek gelir kaynaklarının kuruyacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görücüyü istememek doğru haber almaya, zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında gelen misafiri istememek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet eder.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında görücü geleceğini görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir