AnaSayfa / Genel / Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beni istemeye gelenleri gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, geçim kaygısı duymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelen misafiri istememek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gelen görücüyü istememek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beni istemeye geldiklerini görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yoldan gelen birini görmek tekin olmayan işlere girileceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir