AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, eline para geçeceğine, ailenin büyüyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Kahve falında eve gelen kalabalık misafir görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve gelen misafir görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında eve gelen misafiri kovmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında gelen misafiri istememek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Kahve falında evde kalabalık misafir görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir