AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeye gelenleri görmek

Kahve falında istemeye gelenleri görmek

Kahve falında istemeye gelenleri görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istemeye gelenleri gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek aksiliklerin aşılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelen misafiri istememek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gelen görücüyü istememek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek aşının da çoğalacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelenleri görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kan gelerek ölmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir