AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeye gelen erkeği gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Kahve falında istemeye gelen erkeği görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında gelen misafiri istememek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelen görücüyü istememek çok karlı yatırımlar yapacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beni istemeye gelenleri görmek hataların telafi edileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında izne gelen asker görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoldan gelen birini görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir