AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir