AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir