AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire kapı açmamak

Kahve falında misafire kapı açmamak

Kahve falında misafire kapı açmamak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında misafire kapı açmamak gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında misafire kapı açmamak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, parasız kalmaya delalettir.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak onun mutlu olmasına vesile olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açma poğaça görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına yorulur.

Kahve falında açma yemek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir