AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalan kapıyı açmamak

Kahve falında çalan kapıyı açmamak

Kahve falında çalan kapıyı açmamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çalan telefonu açmamak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çalan kapıyı açmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire kapı açmamak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak psikolojik olarak düzeleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir