AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak hasretin ve özlemin biteceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yolunun hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir