AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine görücü geldiğini görmek

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, dedikoduya, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birine görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Kahve falında görücü gelmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet eder.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek dertlerinden kurtulacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında görücü geldiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir