AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücü geleceğini görmek

Kahve falında görücü geleceğini görmek

Kahve falında görücü geleceğini görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin kazancının artacağına, borçlarının azalacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, haneye bereket geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görücü geleceğini gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında görücü geleceğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yanlış kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında görücü geleceğini öğrenmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında görücü usulü evlenmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görücü beklemek işlerdeki verimin artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında iki tane görücü görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir