AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücüyü istememek

Kahve falında görücüyü istememek

Kahve falında görücüyü istememek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görücüyü istememek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Kahve falında gelen görücüyü istememek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında görücüyü istememek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Kahve falında görücüye gitmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında görücü beklemek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında görücü olmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında görücülere kahve yapmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir