AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmişten birini görmek

Kahve falında geçmişten birini görmek

Kahve falında geçmişten birini görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ailesini de mutlu edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, büyük adımlar atılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geçmişten birini gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında kendini geçmişte görmek zorlukların kolayca aşılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmişi özlemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçmiş yılları görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir