AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmiş yılları görmek

Kahve falında geçmiş yılları görmek

Kahve falında geçmiş yılları görmek küslerin ve dargınların barışacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş yılları gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Kahve falında geçmiş yılları görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçmişini görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında geçmiş görmek bereketin ve verimin olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geçmişten birini görmek karısının çok mutlu olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir