AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmişi özlemek

Kahve falında geçmişi özlemek

Kahve falında geçmişi özlemek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geçmişi özlemek gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Kahve falında geçmişi özlemek hayatının aksiliklerle geçeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Kahve falında geçmişi hatırlamak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında geçmişini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş günleri görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir