AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geçmişi özlemek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, insanları kıracağına, üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek daima ona hürmet göstereceğine, evlatlarından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında geçmiş günleri görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında geçmiş görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında geçmişini görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir