AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek başarıların devamlı olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek işinin aksayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında geçmişini görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir