AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamanı geçmiş para görmek

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında zamanı geçmiş para gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında geçmişten birini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir