AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, artık rahat bir nefes alacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına inanılır.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, aile hayatının hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmişi özlemek parlak bir kariyere sahip olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir