AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmiş olsuna gitmek

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, zorlukların baş göstereceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek rızkının bollaşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir