AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini geçmişte görmek

Kahve falında kendini geçmişte görmek

Kahve falında kendini geçmişte görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların günden güne artacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kötü sözler duyacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kendini geçmişte gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında geçmişi hatırlamak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek üzücü olaylar yaşanacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında geçmiş görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek çok kötü günler göreceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında geçmişini görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir