AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmişini görmek

Kahve falında geçmişini görmek

Kahve falında geçmişini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında geçmişini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet eder.

Kahve falında geçmiş yılları görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman haklının yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geçmişi hatırlamak kendisini iyi hissedeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir