AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmişi hatırlamak

Kahve falında geçmişi hatırlamak

Kahve falında geçmişi hatırlamak bol kazançlı günler geçireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmişi hatırlamak gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında geçmişi hatırlamak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini hatırlamak mutsuz ve moralsiz olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü hatırlamak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölümü hatırlamak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birini hatırlamak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi geçmişini görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir